Κάθε σταγόνα από την Συμπυκνωμένη Ουσία Βιολέτα έχει σχεδιαστεί για να αρωματίζει όλα τα ρούχα.
Σύμβολο της άνοιξης, είναι η μητρική ουσία της όμορφης εποχής.
Η αρωματική της σύνθεση απελευθερώνει στα ρούχα ένα παθιασμένο και έντονο άρωμα, με την ανθισμένη νότα να κυριαρχεί και να διαρκεί για πολύ.
Ένα υγρό που προστίθεται στο μαλακτικό κατά το πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο κατά την τελευταία ξέπλυση.
Το Αρωματικό Ρούχων Βιολέτα είναι χωρίς parabens και χωρίς νικέλιο.
Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κάπαρη και συσκευάζονται ένα προς ένα, με μόνο την προσθήκη ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.
Το Reuza Extra Virgin προέρχεται από την ένωση δύο πολύτιμων ιταλικών ποικιλιών, με αρκετά διαφορετικά αποτελέσματα: την ελιά Biancolilla και την ελιά Taggiasca.
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
· 100% ιταλικό λάδι – ψυχρής έκθλιψης
· Παράγεται από τις ελιές Biancolilla και Taggiasca
· Γλυκό και αρωματικό, εξαιρετικό καρύκευμα για σαλάτες και ωμά λαχανικά,
Το Reuza είναι ένα πολύ επιλεγμένο προϊόν: συνδυάζει τις αρωματικές νότες της ελιάς Biancolilla με τη γλυκύτητα της ελιάς Taggiasca.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και πολύ ευχάριστο.
Το όνομα "Reuza", που σημαίνει Ρόδο στη λιγουριανή διάλεκτο, αναφέρεται σε ένα αρωματισμένο λάδι, όπως ένα λουλούδι.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του λαδιού πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρή.
κωδικός: REU .75
Αυτό το εκλεκτό κρασί έχει έντονη και γεμάτη γεύση με νότες από σκούρους καρπούς και μπαχαρικά. Παραγωγή στην Ιταλία, το MEDAINA Barolo DOCG είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού, με 75 cl καθαρής απόλαυσης σε κάθε φιάλη. Ιδανικό για να συνοδευτεί με πιάτα κρέατος ή ωριμασμένα τυριά.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής με ασβεστολιθικό και αργιλώδες έδαφος της λίμνης Γκάρντα, στη μυθική Σιρμιόνε, υψόμετρο 68 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας
SESTO DI IMPIANTO: Καλλιέργεια σε σειρές με κλάδεμα guyot
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Σε ανοξείδωτο χάλυβα με ελεγχόμενη θερμοκρασία
COLORE: Έντονο κίτρινο με πράσινες ανταύγειες
NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες
BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση
CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα
GRADO ALCOLICO: 13%vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
- 4 ώρες/ημέρα ομαδικά μαθήματα από τις 9:00 έως τις 13:00 και 1 ώρα/ημέρα ατομικά μαθήματα;
- 2 απογευματινές συναντήσεις την εβδομάδα αφιερωμένες στον πολιτισμό, την τέχνη, την ιστορία, τη μουσική και τη λογοτεχνία (κινηματογράφος, θέατρο, συναυλίες, ακρόαση τραγουδιών ή ιταλικής λογοτεχνίας, επισκέψεις σε μουσεία, μνημεία ή ιστορικά κέντρα κ.λπ.);
- 1 ημερήσια ιστορικο-φυσιολατρική εκδρομή στην πρώτη εβδομάδα παρακολούθησης (το Σαββατοκύριακο);
- 1 μισής ημέρας ιστορικο-φυσιολατρική εκδρομή στην πρώτη εβδομάδα παρακολούθησης;
- 1 μισής ημέρας ιστορικο-φυσιολατρική εκδρομή στη δεύτερη εβδομάδα παρακολούθησης.
Η στρατηγική γεωγραφική της θέση στον Καύκασο καθιστά τη Γεωργία μια κλειδί χώρα για όσους προωθούν δραστηριότητες σε αυτή την περιοχή.
Ένα πραγματικό σημείο εισόδου για ολόκληρη την αγορά της Κεντρικής Ασίας, η Γεωργία απολαμβάνει πολιτική σταθερότητα, καλή οικονομική ανάπτυξη και κανονισμούς απόλυτα συμβατούς με αυτούς της ΕΕ. Παρούσα στη Γεωργία με τη δική της οργάνωση σε Πότι και Τυφλίδα, η Alltrans προσφέρει στους πελάτες μια αποδοτική δομή που εμπιστεύεται σε τοπική διοίκηση απόλυτης ικανότητας.
Παναρέα – Στρόμπολι
Αναχωρώντας από τη Μαρίνα Κόρτα, ακολουθούμε την ακτή του Όρους Ρόσα κατευθυνόμενοι προς την Παναρέα. Φτάνοντας, σταματάμε στην όμορφη παραλία Κάλα Τζούνκο για ένα χαλαρωτικό μπάνιο και συνεχίζουμε περνώντας από την παραλία Ζιμάρι και το Κάπο Μιλατζέζε, θαυμάζοντας το προϊστορικό χωριό. Συνεχίζουμε επισκεπτόμενοι τη σπηλιά των ερωτευμένων μέχρι να φτάσουμε στο λιμάνι για να γευματίσουμε και να περιπλανηθούμε στα κομψά σοκάκια του χωριού. Ξεκινώντας ξανά, κάνουμε μια πανοραμική βόλτα γύρω από τα νησάκια και συνεχίζουμε προς το Στρόμπολι. Μετά την παράκτια διαδρομή από το χωριό Γκίνόστρα, προχωράμε μέχρι το λιμάνι για να σταματήσουμε στο νησί και να δείπνο.
Κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, αναχωρούμε για να δούμε το Στρόμπολιτσο, ένα γιγαντιαίο βράχο σε σχήμα μεσαιωνικού κάστρου, και συνεχίζουμε για να σταματήσουμε κάτω από τη Σιάρα του Φωτιά για να παρακολουθήσουμε, με ένα ποτήρι Μαλαισίας και παραδοσιακά μπισκότα που προσφέρει ο καπετάνιος, το εντυπωσιακό θέαμα της έκρηξης αυτού του υπέροχου ηφαιστείου.
Primitivo IGP Puglia από την περιοχή Taranto και Brindisi. Ποσοστό αλκοόλ 13,00% Vol.
Ελάχιστη παραγγελία 720 φιαλών των 75 cl. Συνολικός αριθμός χαρτοκιβωτίων 60, το καθένα με 12 φιάλες.
Αποκτήθηκε από μια επεξεργασία σχεδόν καθαρότητας της ποικιλίας Bovale Sardo (τοπικά γνωστή ως Muristellu), μια αυτόχθονη ποικιλία που αναπαρίσταται πιστά σε αυτό το κρασί.
Φρούτο μιας αργής ζύμωσης σε μικρές δεξαμενές από ατσάλι και μιας μακράς ωρίμανσης σε μικρούς κάρβουνους γαλλικής δρυός για 3 χρόνια, είχε μια επακόλουθη ωρίμανση σε μπουκάλι ξαπλωμένο για ένα χρόνο και λίγο παραπάνω.
Χρώμα κόκκινο ρουμπινί αδιαπέραστο με βιολετί νότες, στη μύτη ανοίγει με μεγαλοπρέπεια με νότες από πυρίτιδα, γραφίτη και μικρές μαύρες μούρα.
Στον ουρανίσκο απελευθερώνει τη θερμότητά του ακολουθούμενη από μια υφή μαλακών και περιβαλλόντων τανινών, αποκαλύπτοντας νότες μαύρης σοκολάτας.
Μη φιλτραρισμένο κρασί, τυχόν κατακάθια δεν υποβαθμίζουν την ποιότητα αλλά ενισχύουν την τυπικότητα και μαρτυρούν την ακεραιότητα και τη φυσικότητα των διαδικασιών οινοποίησής μας. Εξαιρετικό σε συνδυασμό με πλούσια και δομημένα πιάτα όπως δεύτερα πιάτα θηραμάτων, κόκκινες κρέατα και ωριμασμένα τυριά.
Gin Mágico è prodotto artigianalmente in Italia.
• Alla vista il suo colore varia da un azzurro intenso al lilla, è cangiante anche solo con la luce solare
• All’olfatto si percepiscono aromi secchi con rimandi freschi
• Al palato è fruttato
Gin Mágico contiene la poesia di un fiore letteralmente magico, la Clitoria Ternatea. Originaria dall’Asia, a lungo coltivata in quanto pianta medicinale, questo fiore è ricchissimo di proprietà antiossidanti e in grado di scatenare piccole naturali magie di colore. Come su una tavolozza, stupiranno le sfumature cromatiche all’interno del bicchiere se si aggiunge il lime o si abbina una tonica di alta qualità.
Perfetto se degustato con frutti rossi in pezzi coniugati con equilibrio al retrogusto di lampone.
24 ore di infusione portano ad una tripla distillazione in alambicchi tradizionali di ogni ingrediente botanico fra cui le bacche di ginepro, il coriandolo, la scorza d’arancia e il fiore Clitoria Ternatea.
5cl/bt
- 4 ώρες μαθήματος γλώσσας στην τάξη την ημέρα;
- 2 πολιτιστικές δραστηριότητες το απόγευμα την εβδομάδα με την ομάδα;
- 1 φυσιολατρική και ιστορική εκδρομή την εβδομάδα με την ομάδα;
- 3 απογεύματα αφιερωμένα σε ειδικές δραστηριότητες με τον εξειδικευμένο δάσκαλο την εβδομάδα – 2 ώρες καλλιτεχνικού εργαστηρίου
Αυτή η περιοχή της Τοσκάνης διατηρεί, μέσα στις οικολογικές της γωνιές, μια εξαιρετική σύνθεση τέχνης και αρχαιολογίας της Ιταλίας; ένας ευτυχής συνδυασμός για την εμβάθυνση της γλωσσικής ικανότητας και της γνώσης της τέχνης.
Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Arzentu προέρχεται από την ένωση δύο πολύτιμων ιταλικών ποικιλιών: Ελιά Peranzana και Ελιά Taggiasca
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
· 100% Ιταλικό Ελαιόλαδο – ψυχρής έκθλιψης
· Παράγεται από την ελιά Peranzana και την ελιά Taggiasca
· Εξαιρετικό καρύκευμα για τα πιο λεπτά πιάτα
Το Arzentu είναι ένα πολύ επιλεγμένο, ήπιο και αρωματικό προϊόν που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της ελιάς Taggiasca και της ελιάς Peranzana: και οι δύο ποικιλίες παράγουν πολύ φρουτώδη ελαιόλαδα: η πολύ γλυκιά Taggiasco, η Peranzana Extra με πιο έντονες πικάντικες νότες.
Ο συνδυασμός είναι πολύ ευχάριστος.
Το όνομα "Arzentu" Argento στη λιγουριανή διάλεκτο αναφέρεται σε ένα ευγενές προϊόν, αλλά με μια ζωντανή νότα, στο όνομά του και στη γεύση του.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του ελαιολάδου πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρής.